Reviews

Om een beter beeld van mij te creeëren :)

Naomi

Ik ben heel blij met de online coaching van Kim! Zij motiveert en infomeert mij elke keer weer. De trainschema's zijn duidelijk en worden steeds weer aangepast. Dit zorgt ervoor dat ik er meer naar uitkijken. Ook kan ik aangeven waar ik het meest aan wil werken en welke soort oefeningen ik dus graag in de schema terug zou willen zien. Verder krijg ik tips over het bijhouden van mijn voeding en wat ik het beste kan eten (macro's).


Gewicht verliezen is voor mij niet makkelijk, maar met de online support van Kim geloof ik dat het wel goed komt! Kortom, top ervaring tot nu toe!

Sylvana

Ik heb een fijne tijd gehad toen ik met haar sportte, t is altijd gewoon gezellig en ze geeft je een heel fijn gevoel en pept je op wanneer het moet. Ze is in voor grapjes maar kan ook serieus zijn als het moet! Ik vond het super fijn bij haar en ze heeft me echt duwtjes in de rug gegeven met bepaalde dingen! 

Sanita

Kim is een super lieve meid. Ze is oprecht, betrokken, verantwoordelijk en in staat je volledig te motiveren. Ze voelt als een vriendin waarvan je regelmatig een realitycheck krijgt. Ook zorgt ze voor veel variatie in de trainingen en zorgt ze ervoor dat geen enkele week saai wordt. Met mijn benen nog een beetje trillend van de intensieve personal training sessie, ga ik voldaan en trots weer naar huis.

Eva

Vooropstaand waardeer ik haar passie voor wat ze doet, door haar raakt je gemotiveerd. Daarnaast is ze ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Met al je vragen over zelf sporten en voeding kan je bij haar terecht. Ik kan niet wachten om te zien, wat ik met haar hulp nog meer kan bereiken. De personal training van Kim beveel ik zeker iedereen aan

Mery

Heb eerder een PT gehad, maar niemand die kan tippen aan Kim. Ze is kundig en weet wat ze aan moet met jouw doelen en kunnen. Trainen met haar is echt op maat. Samen streven naar een doel is beter dan dat iemand je alleen afbeult. Daarbij is ze heel zorgzaam en lief. Een kleine investering in jezelf waard met een PT als haar ♥️

Melissa

Altijd wilde ik afvallen en gezonder leven. Beginnen met trainen. We kennen het allemaal wel denk ik. Om zoiets alleen te doen is lastig. De grootste steun voor mij is dat ik met Kim altijd iemand heb die klaar staat voor me. De trainingsschema’s op maat vind ik erg fijn. Ze houdt goed rekening met mijn blessure en zorgt dat ik alsnog een goede workout kan doen. Het is heel fijn om terug te kunnen vallen op iemand die je vooruit kan helpen. Kim is een topper!

Sandy

Zonder ervaring maar met veel motivatie om een betere conditie op te bouwen startte ik bij Kim, en ik kan het zeker aanraden! Kim kijkt naar je doelen en welke oefeningen daarbij aansluiten om die te bereiken, ook legt ze tijdens de les uit waar de oefening voor is zodat je ook goed weet waarom je het doet. Ze is een erg betrokken, sociaal en oprecht persoon, je kan merken dat ze plezier heeft in haar werk en dat ze super trots is als je iets behaald. Kortom, go to Kim!!!

Shiwani

Ik haak vaak af, maar gelukkig weet Kim mij dan te coachen. Het fijne aan haar is dat je niet alleen een training krijgt, maar oprecht persoonlijke begeleiding om jou naar je doel te helpen!


Als jij opzoek bent naar een leuke, spontane PT trainer die rekening houdt met jouw wensen en behoeften zit je bij Kim goed! Niet alleen je fysieke uitstraling krijgt een boost, maar ook je mentale health. Make sure u give it a try!

Gina

Ik begon met sporten bij Kim omdat ik een aantal kilo wou afvallen! En aangezien ik een hekel had aan sporten en totaal niet gemotiveerd was. Had ik iemand nodig die mij ermee hielp. 
Ik heb een super leuke tijd bij haar gehad. En ik ben zelfs sporten leuk gaan vinden.
Ze legt alles super goed en duidelijk uit 
Ik vind haar een topper! 
Voor mij was sporten bij haar gewoon een feestje! Ik raad dit zeker iedereen aan.

Benthe

Wanneer ik aan Kim denk, denk ik aan positiviteit & enthousiasme!

Ik vind haar enorm fijn als PT. Mede door het afwisselen van haar trainingen, blijft zij mij keer op keer motiveren. 

De doelen die we samen stellen, zijn altijd realistisch; Kim is eerlijk & denkt altijd met je mee.

Kortom, ik ben erg blij met je Kim!