Reviews

Om een beter beeld van mij te creeëren :)

Naomi

Ik ben heel blij met de online coaching van Kim! Zij motiveert en infomeert mij elke keer weer. De trainschema's zijn duidelijk en worden steeds weer aangepast. Dit zorgt ervoor dat ik er meer naar uitkijken. Ook kan ik aangeven waar ik het meest aan wil werken en welke soort oefeningen ik dus graag in de schema terug zou willen zien. Verder krijg ik tips over het bijhouden van mijn voeding en wat ik het beste kan eten (macro's).


Gewicht verliezen is voor mij niet makkelijk, maar met de online support van Kim geloof ik dat het wel goed komt! Kortom, top ervaring tot nu toe!

Sylvana

Ik heb een fijne tijd gehad toen ik met haar sportte, t is altijd gewoon gezellig en ze geeft je een heel fijn gevoel en pept je op wanneer het moet. Ze is in voor grapjes maar kan ook serieus zijn als het moet! Ik vond het super fijn bij haar en ze heeft me echt duwtjes in de rug gegeven met bepaalde dingen! 

Sanita

Kim is een super lieve meid. Ze is oprecht, betrokken, verantwoordelijk en in staat je volledig te motiveren. Ze voelt als een vriendin waarvan je regelmatig een realitycheck krijgt. Ook zorgt ze voor veel variatie in de trainingen en zorgt ze ervoor dat geen enkele week saai wordt. Met mijn benen nog een beetje trillend van de intensieve personal training sessie, ga ik voldaan en trots weer naar huis.

Eva

Vooropstaand waardeer ik haar passie voor wat ze doet, door haar raakt je gemotiveerd. Daarnaast is ze ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Met al je vragen over zelf sporten en voeding kan je bij haar terecht. Ik kan niet wachten om te zien, wat ik met haar hulp nog meer kan bereiken. De personal training van Kim beveel ik zeker iedereen aan

Mery

Heb eerder een PT gehad, maar niemand die kan tippen aan Kim. Ze is kundig en weet wat ze aan moet met jouw doelen en kunnen. Trainen met haar is echt op maat. Samen streven naar een doel is beter dan dat iemand je alleen afbeult. Daarbij is ze heel zorgzaam en lief. Een kleine investering in jezelf waard met een PT als haar ♥️

Melissa

Altijd wilde ik afvallen en gezonder leven. Beginnen met trainen. We kennen het allemaal wel denk ik. Om zoiets alleen te doen is lastig. De grootste steun voor mij is dat ik met Kim altijd iemand heb die klaar staat voor me. De trainingsschema’s op maat vind ik erg fijn. Ze houdt goed rekening met mijn blessure en zorgt dat ik alsnog een goede workout kan doen. Het is heel fijn om terug te kunnen vallen op iemand die je vooruit kan helpen. Kim is een topper!

Sandy

Zonder ervaring maar met veel motivatie om een betere conditie op te bouwen startte ik bij Kim, en ik kan het zeker aanraden! Kim kijkt naar je doelen en welke oefeningen daarbij aansluiten om die te bereiken, ook legt ze tijdens de les uit waar de oefening voor is zodat je ook goed weet waarom je het doet. Ze is een erg betrokken, sociaal en oprecht persoon, je kan merken dat ze plezier heeft in haar werk en dat ze super trots is als je iets behaald. Kortom, go to Kim!!!

Shiwani

Ik haak vaak af, maar gelukkig weet Kim mij dan te coachen. Het fijne aan haar is dat je niet alleen een training krijgt, maar oprecht persoonlijke begeleiding om jou naar je doel te helpen!


Als jij opzoek bent naar een leuke, spontane PT trainer die rekening houdt met jouw wensen en behoeften zit je bij Kim goed! Niet alleen je fysieke uitstraling krijgt een boost, maar ook je mentale health. Make sure u give it a try!

Gina

Ik begon met sporten bij Kim omdat ik een aantal kilo wou afvallen! En aangezien ik een hekel had aan sporten en totaal niet gemotiveerd was. Had ik iemand nodig die mij ermee hielp. 
Ik heb een super leuke tijd bij haar gehad. En ik ben zelfs sporten leuk gaan vinden.
Ze legt alles super goed en duidelijk uit 
Ik vind haar een topper! 
Voor mij was sporten bij haar gewoon een feestje! Ik raad dit zeker iedereen aan.

Benthe

Wanneer ik aan Kim denk, denk ik aan positiviteit & enthousiasme!

Ik vind haar enorm fijn als PT. Mede door het afwisselen van haar trainingen, blijft zij mij keer op keer motiveren. 

De doelen die we samen stellen, zijn altijd realistisch; Kim is eerlijk & denkt altijd met je mee.

Kortom, ik ben erg blij met je Kim!

Naomi

Ik ben al ongeveer 8 jaar bezig met sporten in verschillende sportscholen. Het was altijd een paar maanden heel intensief en dan was ik de motivatie weer kwijt. Ik wist eigenlijk nooit waar ik precies mee bezig was en hoe ik mijn doelen kon bereiken.

In november vorig jaar besloot ik toch  samen met mijn nicht het roer weer om te gooien, maar dit keer moest het anders en moest ik er niet een periode vol voor gaan, maar ik moest van het gezond leven een lifestyle maken. We kwamen uit bij trainmore als sportschool.

Wij hadden alle twee het probleem dat we het heel ongemakkelijk vonden om oefeningen te doen, omdat we totaal niet wisten waar we überhaupt mee bezig waren. Toen kwam vrij snel het idee om een personal trainer in te schakelen. We zijn via trainmore zelf verschillende trainers gaan onderzoeken en vonden Kim haar profiel het meest aansluiten op onze doelen. Vrij snel daarna vond er een intake plaatst en werden onze doelen vastgesteld. Mijn doel was toen afvallen en de technieken goed onder controle krijgen. Deze doelen zijn door de trainingen van Kim al sneller dan ik had verwacht bereikt.  In drie maanden tijd ben ik 7,5 kilo afgevallen en 10% in vetpercentage gezakt. Toen ik dit resultaat zag werd ik alleen nog maar meer gemotiveerd om door te gaan.

Kim heeft er voor gezorgd dat ik elke oefening vlekkeloos uitvoer en dat ik zelfverzekerd in de sportschool sta. Kim is een van de meest positieve personen die ik ken en je neemt haar positiviteit over, door haar passie voor dit vak ben ik van sporten gaan houden en is het niet meer ''ik moet sporten'' maar ''wanneer kan ik weer gaan sporten''. In tien maanden tijd ben ik van mijn lichaam gaan houden en weet ik tot wat het allemaal in staat is. Hoe mijn doel voorheen afvallen was is het nu veranderd in  aankomen en spiermassa opbouwen. Mijn nieuwe uitdaging en passie is powerlifting, hier weet Kim namelijk ook alles van af en met die kennis heeft ze een gepersonaliseerd powerlifting schema voor mij gemaakt. Ik raad iedereen aan om Kim in te schakelen als je het optimale eruit wil halen, de perfecte techniek wil leren en effectief wil trainen. Daarnaast is de training altijd gezellig en is Kim gewoon echt een topper!

Chantal

Sinds juni train ik 2x per week met Kim. Ik sporte altijd al zelf wel maar wilde toch wat extra handvaten en bepaalde doelen bereiken. Ben superblij met Kim, ze motiveert heel erg. Is ook nog eens echt oprecht heel lief. Bied een luisterend oor en is heel reeel met het stellen van doelen. En geeft je die extra boost als je deze nodig heb! In de eerste maand zijn we een stuk over de gestelde doelen gegaan en dat maakt alleen maar dat je nog gemotiveerder raakt. Ben heel blij dat ik de stap heb genomen om met Kim in zee te gaan en kan het iedereen aanraden!

Xenia

Ik heb Kim gezien op de sportschool in Rotterdam bij Train More. Wat mijn direct opviel is dat Kim heel erg betrokken was bij haar klanten. Vol energie corrigeerde ze haar klanten tijdens houdingen en uitvoeringen. Altijd hands-on ! 

Het viel mij heel er op dat ze veel passie had voor wat ze doet. Vandaar dat ik haar ook heb uitgekozen als mijn personal trainer. Je zou wellicht vaker voor een “man” kiezen. Maar ik heb zeer bewust voor haar gekozen omdat ze echt voor je gaat. 

Kim is iemand die zelf haar weg moest vinden met haar lichaam. En het dames lichaam is nou eenmaal heel specifiek. Ik persoonlijk heb altijd veel vertrouwen in mensen die zelf iets moesten oplossen. Het is net zoals naar de kapper gaan met goed haar J. Het is ontzettend fijn als iemand jouw unieke lichaam en manier van trainen samen met jou leert begrijpen. 

Trainen met Kim is ontzettend leuk, uitdagend en gezellig. Ik vind haar uitleg bijzonder fijn en altijd met geduld. Wat mij ook heel erg helpt hoe zij de oefeningen voordoet. Visueel onthoud ik het veel beter als zij het laat zien.

Wij hebben allemaal een moeilijke tijd gehad in de quarantaine en ik had geen betere keuze voor 2020 kunnen maken door met Kim aan de slag te gaan.  

Jiska

Me inschrijven bij kim is een van mijn beste keuzes van 2020 geweest. Ze is lekker recht voor ze raap en zegt altijd eerlijk waar het opstaat. Pushed je om je grenzen op te zoeken maar zal je nooit te ver pushen. Ik merk aan de oefeningen, advies en manier waarop ze met haar clienten om gaat dat ze weet wat ze doet. Elke keer als ik de gym in kom staat ze voor me klaar en doet ze er alles aan om samen met mij t beste uit de pt te halen. Kim is oprecht en altijd vrolijk en is niet bang om op een motiverende manier te zeggen wat je kan/moet verbeteren om je goals te behalen. Alle communicatie en pt stralen uit dat Kim echt het beste eruit wil halen en absoluut niet bezig is met andere mensen of dingen. Ik ben ontzettend blij met de stappen die ik met haar hulp heb kunnen bereiken!

Alejandra

Kim heeft oprecht mijn leven veranderd! Ze motiveert me zo erg om de beste versie van mezelf te worden. Ze is heel personally invested in haar klanten en dat is echt heel fijn en superleuk om te zien. Om eerlijk te zijn vind ik sporten op zich niet leuk, maar zij vindt altijd wel een manier om het leuk te maken. Ze legt heel erg de focus op je beter voelen, sterker voelen, en op een gezond proces dat op de lange termijn vol te houden is. Ik heb voor het eerst het gevoel dat ik een lifestyle change aan het maken ben en niet aan het crash diëten ben voor een week om vervolgens geen resultaat te zien en gedemotiveerd te raken. Trust the process! Ik zou het absoluut iedereen aanraden om te gaan trainen bij Kim. Trainingen zijn altijd supergezellig en ook als je een keertje geen zin hebt – Kim zorgt er wel voor dat je zin krijgt!

Naam..