Personal training

Resultaten bereiken met klanten waar ik zelf jaloers op kan worden, dat is waar ik naar streef.

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe.

Iedereen is anders


Wat voor de ene persoon heel goed werkt, kan voor de ander totaal niet werken. Dit is de reden dat ik individueel veel met je aan de slag zal gaan. Doormiddel van een intake gesprek kan ik je beter leren kennen en erachter komen wat de voor jou geschikte aanpak is!

In die 6 jaar dat ik mij bezig heb gehouden met fitness en voeding heb ik ONTZETTEND veel verschillende methodes en manieren uitgeprobeerd. Tot dat ik de voor mij juiste manier tegen ben gekomen. Op de weg ernaar toe heb ik onwijs veel geleerd en die kennis en ervaring wil ik graag overdragen op andere mensen. 

Gediplomeerd fitnessinstucteur !

Naast mijn 6 jaar ervaring met fitness en het doen van veel research, heb ik ervoor gekozen om een opleiding te volgen om mijn kennis te verbreden.

One life

One body

One chanceWil jij graag fitter worden, afvallen, aankomen, gespierder worden etc. Het kan allemaal!
Ik ben gespecialiseerd in mijn werk en daarom zorg ik ervoor dat mijn klanten hun doelen behalen als zij alles boven alles geven. 

In de spiegel kijken en van jezelf kunnen houden is ontzettend belangrijk en ik wil dat iedereen dit kan. 

Samen trainen??

Dat kan natuurlijk ook! Ik bied duo trainingen aan, zodat jij samen met een vriend of vriendin aan de slag kan gaan. Soms is samen trainen ook veel gezelliger dan alleen. Zo kunnen jullie elkaar elke training weer motiveren om alles eruit te halen ! 
Zodra je samen gaat trainen betaal je per persoon minder per les, dus dat is ook nog eens mooi meegenomen.

Locatie

Ik geef Personal training bij TrainMore-Blaak Non-Stop in Rotterdam centrum.
De reden dat ik ervoor gekozen heb om hier mijn trainingen te gaan geven is, omdat TrainMore vele mogelijkheden aanbiedt doormiddel van alle apparatuur waar men gebruik van kunt maken. Daarnaast heeft deze sportschool een abonnement die ervoor zorgt dat je vaker wilt komen trainen! Namelijk elke keer wanneer je bent wezen sporten, gaat er €1,- van je abonnementskosten af. Kom je dus bij wijze van spreken elke dag, dan sport je gratis! 

Ben jij niet zo'n sportschool fan?..
Geen zorgen! Ik geef ook lessen buiten de sportschool. Is er een leuk parkje bij jou in de buurt waar jij graag je workouts zou willen doen? Let's go!