Over mij

Misschien ken je mij al, misschien niet.. Dus nodig ik je bij deze uit om wat meer over mij te weten te komen! Wie ben ik en wat heeft ervoor gezorgd dat jij dit nu aan het lezen bent? Ik neem je mee terug naar...

..20 jaar geleden, dat is waar het allemaal begon. Ik ben geboren in Schiedam, een stad vlak nabij Rotterdam. 

Al op een jonge leeftijd was ik ontzettend veel bezig met sporten en bewegen. Ik heb eindeloos veel sporten uitgeoefend, zoals turnen, korfbal, volleybal, voetbal, basketbal, kickboksen, boksen, dansen, fitness... en zo zijn er nog veel meer hihi.

Zelf ben ik een hele vrolijke en spontane dame. Ik ben super leergierig als het aankomt op de dingen die ik interessant vind. Dat is dan ook wel een van DE redenen, waarom ik Personal Trainer ben geworden. Ik dacht bij mijzelf.. ik moet wat doen met al die kennis die ik heb op gedaan in de afgelopen jaren. Ik wil het graag doorgeven aan mensen die er ook echt wat mee kunnen & willen doen ! 

Het is alweer 6 jaar geleden dat ik ben begonnen met fitnessen. Ik startte mijn fitness journey destijds samen met een personal trainer die mij alles bijbracht over het menselijk lichaam. Vanuit die ervaring kon ik zelfstandig en zelfverzekerd aan de slag gaan in de sportschool. 

Volg jij mij op Instagram? Dan weet je vast wel dat mijn grootste bezigheid het inspireren en motiveren van mijn volgers is. 
Ik geloof erin dat als je iets echt graag wilt en 100% in jezelf gelooft, dat het je ook gaat lukken. Dit probeer ik elke dag aan mijn volgers over te brengen met heel veel plezier. 

reizen

Een grote wens van mij is om nog veel van de wereld te gaan zien. Ik hou er echt van om op reis te gaan en ''cultuur te snuiven'' zoals ze dat zeggen. 
Nieuwe plekken bezoeken & volop genieten, dat is mijn manier om tot rust komen.